Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Shanghai Shengli Machinery Manufacture Co., Ltd.

Van goede kwaliteit De Machine van de lintmixer voor verkoop
Van goede kwaliteit De Machine van de lintmixer voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Shanghai Shengli Machinery Manufacture Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6
Shanghai Shengli Machinery Manufacture Co., Ltd. Shanghai Shengli Machinery Manufacture Co., Ltd. Shanghai Shengli Machinery Manufacture Co., Ltd. Shanghai Shengli Machinery Manufacture Co., Ltd. Shanghai Shengli Machinery Manufacture Co., Ltd. Shanghai Shengli Machinery Manufacture Co., Ltd.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken : SHENGLI
Aantal werknemers : 100~120
Jaarlijkse omzet : 10000000-13000000
Opgericht Jaar : 1985
Export pct : 70% - 80%

Co. van de de Machinesvervaardiging van Shanghai Shengli, Ltd specialiseert zich in technologie van het mengen van materiaal en helper. met meer dan 30 jaar van technische ervaring, wijden wij ons aan het onderzoek, het ontwerp, de vervaardiging, de verkoop en de dienst van het mengen van materiaal en het vervoeren van materiaal, om al soort systeem van het vereiste het formixing proces te ontmoeten.

Wij hebben 6 belangrijke mixerproducten, zijn zij lintmixer, is de ploughshear mixer, peddelmixer, kegelmixer, ononderbroken mixer, vloeibare mixer, al deze mixers naar maat gemaakt volgens verschillende soorten materiaal

Bijgestaan door de high-tech gemoderniseerde verwerkende manieren en het ernstige productiebeheer, waarborgen wij hoogte - kwaliteit; verleen de prima naverkoopdienst. Onze producten zijn verkocht aan vele provincies in China en over de hele wereld uitgevoerd naar.

wij gaan diep mengt ingediend en verwante verwerking technologie, wijden aan onderzoek de verschillende soorten mixer, wijzigen en het bestaan mengt systeem, perfectioneren en het materiaal van de nieuw-typemixer ontwikkelen. Wij zullen houden onderzoekend nieuwe technologie, die mengt problemen, verstrekkend geschiktere mixer, bevorderend verbeteringen, en creërend maximumwaarde voor klanten oplossen.

 

Contactgegevens
Shanghai Shengli Machinery Manufacture Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Jenny Lin

Tel.: 8613621691710

Fax: 86-21-69176595

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)